sunnuntai 9. lokakuuta 2016

autossa koroilla

Auto ja korkokengät mitä parhan yhdistelmä,  olen innostunut ajamaan korkokengät jalassa autoa niin paljon, että voi ajaa pelkillä koroilla aina. 8-12 cm korot on todella hyvän korkuiset korot ajaa.

Vaikka lenkkareillakin ajelen niin jotenkin tuntuu, että korkokengillä saa paremman tuntuman ja mielyttävän asennon polkimille. Toki lenkkarit on myös hyvät mutta omasta mielestä jokseenkin kömpelöt polkimilla kun on oppinut ajaa koroilla.

Koroilla ajaminen on mukavaa,mielenkiintoista, välillä pelottavaa, keksii kaikenlaista mitä voi tehdä autolla. 
En voisi enään ajatella etten ajaisi autoa ilman korkokenkiä jotenkin se vaan on niin kivaa ja se saa autoilun tuntumaan todella mukavalta. Kyseisen kuvan reisisaappaat  ovat hyvät ajokengät, korot jalkaan ja ajelemaan rohkeesti.
Kaupungilla kun liikkuu ja huomaa auton pysähtyvän ja autosta nousee ulos kaunis nainen korkeissa koroissa niin se saa kaikkien miesten pään kääntymään varmasti.

Itse kannustan kaikkia ketkä vaan uskaltaa ajaa koroilla niin ajamaan ja käyttämään korkoja.

Onko muita miehiä ketkä uskalletta ajaa koroilla kommentoikaa olisi kiva kuulla :)

2 kommenttia:

  1. 10-13cm koroissa tulee toisinaan ajeltua. Lähinnä nilkkureissa, joskus myös avokkaissa. Tiukasti hansikoitu käsi laittaa vaihteen pesään ja piikkokorko painaa kaasupoljinta.... voi sitä tunnetta.

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla että on muitakin ketä käyttää korkoja ajaessa sekä nahka hanskoja :)

    VastaaPoista